Over Webappbouwers

Webappbouwers in een notendop

Sinds 2008 bouwen wij webapplicaties met als doel het vereenvoudigen van taken en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

De opdrachten die wij uitvoeren zijn of in opdracht van bedrijven of op basis van een partnership. In het geval van een partnership kan een externe partij onze expertise inhuren.

Helaas zijn veel opdrachten op basis van geheimhouding waardoor wij de interface van webapplicaties niet kunnen tonen. Wel kan je in ons portfolio kenmerken van cases lezen.

Webappbouwers is een onderdeel van het full service internetbureau Webbouwers.com, Webbouwers is gespecialiseerd in het bouwen van websites, webshops en het leveren van online marketing advies.

Partnerships

Naast dat Webappbouwers volledige opdrachten aanneemt werken wij ook regelmatig op basis van een partnership. Dat betekent dat wij een deel van het traject voor onze rekening nemen. Dit kan bijvoorbeeld alleen de frontend of de backend zijn.

Wanneer een bureau niet alle expertise in huis heeft kunnen wij, waar nodig, onze mensen inschakelen.

Onze expertise

Onze visie

Webapplicaties dienen een bedrijf. Te vaak komt het voor dat een webapplicatie niet goed is gebouwd of uitgedacht waardoor een bedrijf genoodzaakt is zich aan te passen aan de webapplicatie.

Volgens ons moet een webapplicatie altijd user centered en task focused zijn. Wanneer een webapplicatie aan deze eisen voldoet zal het werkproces optimaal en efficiënt verlopen.

Om dit te realiseren hanteren wij een transparante werkwijze met een intensieve samenwerking met de opdrachtgever en gebruikers. Daarnaast gebruiken wij technieken en talen die deze principes ondersteunen.